top of page
Keresés
  • dcsikos

FUNDAY 2022

Vállalatunk sikerességének kulcsa munkatársainkban rejlik. A home office megváltoztatta csapatmunkát, de ettől még az nem lett kevésbé fontos a számunkra. Immáron hagyománnyá vált, hogy minden évben megszervezzük csapatépítő napunkat, a #Funday-t, amelynek célja, hogy egy kicsit elszakadhassunk a hétköznapi pörgéstől, és összehozzuk a munkatársakat egy közös, laza, vidám eseményen.


Az idei programunkat a Budai Várban kezdtük, ahol csapatunk a #Kalandtár jóvoltából egy városi nyomozásban vett részt. A Da Vinci-kód tematikájára építve, izgalmas feladatokon keresztül lehetőségünk volt megismerni a várat és környékét. A feladatok megoldásához szükség volt logikára, kreativitásra és csapatmunkára is. A legtöbb pontot szerzett csapat nyereménye egy nagy üveg pezsgő volt.

A játék után jött a jól megérdemelt pihenés. A #Zsiráf budai éttermében nápolyi pizzák, finom italok, gyönyörű környezet és jó hangulat várt ránk. Nagyon jó volt látni egymást a monitor keretén kívül is. Várjuk a következő alkalmat.
Szívesen lennél a csapatunk tagja te is? Nézd meg aktuális álláslehetőségeinket: https://www.bimfra.com/career

68 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

コメント


bottom of page