top of page

About

Rólunk

Tapasztalatunk

Több éves tapasztalattal rendelkezünk a hálózat- és infrastruktúra-fejlesztés, illetve a BIM területén. A legmodernebb technikák és megoldások alkalmazásával mindig megtaláljuk az egyéni igényeknek megfelelő legjobb megoldásokat.

Küldetésünk

Komplett megoldásokat kínálunk az infrastrukturális és építőipari fejlesztések digitális kihívásaira.

Jövőképünk

Forradalmasítjuk a térbeli információszolgáltatást.

Értékeink

Bízunk magunkban és ügyfeleinkben

Együtt sikeresebbek vagyunk  

Hiszünk a folyamatos fejlődésben 

A legjobbra törekszünk  

Alapelvünk a tisztesség és a becsületesség 

Csapatunk

Vállalatunk Catsurveys Hungary Kft. néven 2013-ban alakult. Dolgozóink magas szintű szaktudása, innovatív hozzáállása töretlen fejlődést, növekedést biztosított a cégüknek. Meglévő szolgáltatásaink mellett figyelmünk egyre inkább a komplex, a klienseink hosszútávú igényeit kiszolgáló megoldások felé irányult. Ennek köszönhetőn 2019-től új néven, Bimfra Kft.-ként állunk megrendelőink szolgálatára a hazai és nemzetközi piacon egyaránt, kihangsúlyozva fő tevékenységi körünket, a BIM modellezést.

Rólunk
Ernecová Andrea.jpg

Ernecová Andrea

Ügyvezető igazgató

A kezdetek, 2013 óta dolgozom a Bimfra Kft. csapatával. Ez idő alatt csapatunkkal sikeresen alkottuk meg a komplex és innovatív szolgáltatásainkat, amelyeket jelenleg is kínálunk és folyamatosan fejlesztünk. Elkötelezett szakembereink rengeteg tapasztalattal és magas szintű, nemzetközileg elismert képesítéssel rendelkeznek az iparág területén. Fő célunk jelenlétünk erősítése a hazai és nemzetközi építőipari piacokon a digitális adatszolgáltatás megoldásaival.

 

Telefon: 0036 30 538 4223

BIM menedzser

Földi Attila


15 éve dolgozom a digitális építőipar területén. Karrierem során megismerhettem a munkafolyamatokat a terepi munkálatoktól a megrendelőkkel való kapcsolattartáson át az innovatív BIM megoldásokig. Az utóbbi években fő fókuszom a BIM felé terelődőt, mert hiszem, hogy ez a digitális építőipar kulcsa. Folyamatosan képzem magam, 2020-ban megszereztem a BSI nemzetközi BIM Professional minősítését.

Több jelentős BIM projektben is részt vettem már, többek között én koordináltam a BIM ISO 19650 minősítés megszerzését is. Számomra elsődleges, hogy megismertessem megrendelőinkkel a leghatékonyabb BIM megoldásokat. 

Telefon: 0036 70 578 3750

Atesz.jpg
Horváth Tamás.jpg

Horváth Tamás

Operatív vezető

2016 óta dolgozom a Bimfra Kft.-nél, pályafutásomat technikusi munkakörben kezdtem, majd a ranglétrát végigjárva és az ELTE vezetési mesterképzését elvégezve lettem termelési vezető. Legfontosabbnak a kiváló szakembereink által garantált hatékony munkavégzést és a jó minőségű projektek elkészítését tartom, ami arra ösztönzi a megrendelőinket, hogy minket válasszanak újra és újra. 

Telefon: 0036 1 799-2199

Novák Zulejka

Fenntartható Üzletvezetésért Felelős Menedzser

Pályafutásomat partnercégünknél, a Catsurveys Ltd.-nél kezdtem 2013-ban, Angliában. Lehetőségem nyílt beletanulni és bepillantást nyerni az iparág angliai működésébe, majd később tudásomat és szakértelmemet kamatoztathattam a Bimfra Kft.-nél. Fő feladatom a minden szempontból felelősségteljes és korrekt üzletvezetés biztosítása. Munkánk során mindig szem előtt tartjuk munkatársaink, ügyfeleink és a környezetünk érdekeit, mert hisszük, hogy ez a hosszú távú működés titka.

Telefon: 0036 1 799-2199

Novák Zulejka.png
bottom of page