GIS  

Szolgáltatásunkról

Egyedi megoldásokat kínálunk ügyfeleink számára térinformatikai adatbázisok fejlesztésében, karbantartásában, illetve vállaljuk meglévő adatbázisok fejlesztését, térképek készítését online platformok létrehozását. Együttműködő partnereink révén segítséget tudunk nyújtani közműkutatásban, talajradaros és LiDAR felmérésben egyaránt, egy biztos alapot szolgáltatva ezzel a későbbi munkafolyamatokhoz.

A földrajzi információs rendszer (GIS) az adatok gyűjtéséhez, kezeléséhez és elemzéséhez nyújt keretrendszert. A földrajz tudományában gyökerező GIS sokféle adatot integrál. Elemzi az objektumokat, azok térbeli elhelyezkedést, grafikus térbeli formában megjeleníti az adatokat, emellett a földrajzi jelenségek megfigyelésére, modellezésére is szolgál.  Az ilyen jellegű szolgáltatások napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, hiszen jól támogatja a felhasználót a minél alaposabb döntéshozatalban. 

GIS
szolgáltatások 

Services_GIS.png

Digitális térképek előállítása

Digitális térképeket készítünk, ellenőrzünk és kiegészítünk, szükség esetén javítjuk a topológiai hibákat.

Ezeket a feladatokat a már rendelkezésre álló raszteres-és vektoros alapadatok felhasználásával hajtjuk végre. Megrendelőink igénye szerint az alapadatok beszerzésében, illetve a partnereink révén a felmérésekben is tudunk segítséget nyújtani. 

Digitális térképek
Data integration

Adatintegráció

Vállaljuk leíró és térképi adatok integrációját. Különböző térképeken és adatbázisokon elvégezzük a szükséges integrációs átalakításokat, úgy mint: szkennelés, digitalizálás, transzformálás, geokódolás, formátumváltás, adatmegfeleltetés.

GIS rendszerek tervezése, megvalósítása

Segítséget tudunk nyújtani ügyfeleinknek az igényeiknek megfelelő térinformatikai rendszer kidolgozásában, bevezetésében.

Emellett a munkatársak oktatásában is részt veszünk. A gazdaságosság érdekében nyílt forráskódú megoldásokat használunk.

GIS system

Széchenyi lánchíd projekt

 


A budapesti Széchenyi lánchídról készítettünk 3D modellt.

vlcsnap-2022-04-06-11h31m29s672.png