top of page
Keresés
  • dcsikos

BWT Hindukus expedíció 2023

Nagy örömünkre szolgál, hogy idén egy igazán izgalmas projektet támogathattunk. A BWT Hindukus Expedíció 2023 keretében Klein Dávid és Kerekes Bence célja a pakisztáni, technikailag nehéz Hindukus-hegység megmászása volt. A 6000-7000 méter magas mászásokat tiszta, alpesi technikával végezték. A Catsurveys-el közösen, egyik fő szponzorként, a kaland részesei lehettünk mi is.


Klein Dávid1998 óta foglalkozik expedíciós hegymászással. Négy 8000 m feletti csúcsot mászott meg. Ezek közül kettő első magyar megmászás volt: A Gasherbrum II-t 2003-ban, egy népes csapat tagjaként, az Annapurna I-et – a legveszedelmesebb nyolcezrest – pedig egyszemélyes expedíció keretében, 2016-ban.

Kerekes Bence 2015-ben megdöntötte a himalájai magassági highline világrekordját (5322m), a Magyar Hegy,- és Sportmászó Szövetség elkötelezett hegymászója,

Dáviddal együtt szorgalmasan készült az év egyik legvártabb Hindukus-expedíciójára.


Az expedíció során folyamatosan kapcsolatban maradtunk rendszeres hírlevelek és műholdas telefonhívások révén.


Bár a BWT Hindukush Expedíció nem ért véget a csúcs elérésével, ez nem akadályoz meg bennünket az elért eredmények ünneplésében. Büszkeséget érzünk Bence és Dávid elképesztő teljesítménye iránt, hogy merészen vállalkoztak erre a nehéz kihívásra, és kitartóan küzdöttek a cél felé. Ez a történet emlékeztet minket arra, hogy akár az üzleti életben, akár a való életünkben sokszor nem a hegycsúcs, hanem az utazás maga a lényeg. Az utazás során tapasztalatokat szerezünk, fejlődünk, és megtapasztaljuk a személyes átalakulás erejét. Nemcsak a hegycsúcsok hódítása jelent eredményt, hanem a kitartás, az önfegyelem és az elszántság is, amelyek az út során kialakulnak.


Gratulálunk Dávidnak és Bencének!
Nézd meg LinkedIN profilunkat: https://www.linkedin.com/company/bimfra-kft./


24 megtekintés0 hozzászólás

Komentar


bottom of page