top of page

Minőségpolitika

Jövőképünk

Forradalmasítjuk a térbeli információszolgáltatást.

Komplett megoldásokat kínálunk az infrastrukturális és építőipari fejlesztések digitális kihívásaira.

Bízunk magunkban és ügyfeleinkben

Együtt sikeresebbek vagyunk  

Szakmánk a szenvedélyünk 

Hiszünk a folyamatos fejlődésben 

A legjobbra törekszünk 

Mindig van megoldásunk 

Alapelvünk a tisztesség és a becsületesség 

Küldetésünk

Értékeink

Tevékenységünk

A Bimfra Kft. terepi adatok feldolgozása, földalatti közművek felmérése, megvalósíthatósági tanulmányok készítése, pontfelhős adatok kiértékelése, épületinformációs modellezés, térinformatikai adatbázisok építése, közműrajzok beszerzése, és telekommunikációs hálózat felújítások támogatását végzi.
Kiemelt célunk, hogy termékeinkkel, szolgáltatásainkkal jó hírnevet és megbecsülést szerezzünk, ami által a már meglévő vevőkön kívül új megrendelőket is bevonzunk. Ezáltal növeljük a cég piaci stabilitását.
Tevékenységünk középpontjában az érdekelt fél / vevő áll. Törekszünk arra, hogy megrendelőink – akár egyedi - igényeinek maradéktalanul megfeleljünk. Ennek érdekében folyamatosan fejlesztjük és nyomon követjük munkafolyamatainkat, a használt technológiákat, működési rendszerünket és ellenőrzési módszereinket.
Termékeinket a megrendelői elvárások, az érvényben lévő szabályozások, a műszaki célszerűség és a megbízható, felhasználóbarát használatra való alkalmasság jegyében készítjük el.

Fontosnak tartjuk a beszállítóinkkal kialakított jó kapcsolatot. Saját minőségirányítási elveinket és szabályainkat megismertetjük és betartatjuk velük. 
A Bimfra Kft. tulajdonosa, vezetői és minden alkalmazottja elkötelezettek a Minőségirányítási Rendszer létrehozása, működtetése és eredményességének folyamatos fejlesztése iránt. Célunk, hogy termékeink egyenletesen, a lehető legjobb minőségben készüljenek, és ezzel megfeleljünk a vevőink, érdekelt feleink elvárt igényeinek.

Tóth-Ernecová Andrea

Ügyvezető

bottom of page