KARÁCSONY // CHRISTMAS


Az év vége közeledtével ünnepi hangulat lengi körül a napokat. Ilyenkor mindannyian számba vesszük az év eseményeit, átgondoljuk mit tettünk az idei évben, és mit szeretnénk elérni a következőben. Nagy fogadalmakat teszünk, melyek új lendülettel és lelkesedéssel töltenek el mindannyiunkat, amikor beköszönt az új év.

A december az évvégi utolsó nagy hajtásról szól minden cég életében. Annak érdekében, hogy mindenki fel tudjon készülni lélekben az ünnepekre, ezt a hónapot különféle karácsonyi programokkal színesítettük. Az ünnepi hangulat megteremtését a közös irodai díszítéssel kezdtük meg: halk zene és néhány szem szaloncukor mellett mindenki kivette a részét a munkából, hogy az egész iroda karácsonyi díszekbe öltözhessen.


When the end of the year is here and festive atmosphere wanders around our days, we all think about what have happened with us this year and what we would like to achieve in the following one. We make great vows for the New Year, and we all get excited and enthusiastic about it.

December is usually about the final rush in the life of the companies. That is the reason, why we spent this month with various Christmas programs to make sure, that all of us can get prepared for the celebrations. We decorated our office together with some festive music in the background and surrounded by Christmas candies.

A díszítés után sor került a Titkos Mikulás akciónkra, melynek során mindenki kihúzott egy nevet egy kalapból, akit az elkövetkező pénteken egy kis aprósággal lepett meg. Az akció lényege az volt, hogy senki sem tudhatta meg, ki-kit húzott és kit ajándékozott meg: a titkolózás tette még inkább izgalmassá a játékot. Reggel a karácsonyfa alját ellepték az ötletesebbnél is ötletesebb ajándékok. A nap végén bejglik, és hagyományos angol karácsonyi sütemények elfogyasztása mellett mindenki izgatottan kereste és bontotta ki a neki szánt ajándékcsomagot.

Szintén ezen a napon tartottuk az Angliában már hagyománnyá vált csúnya karácsonyi pulcsik napját. Mindannyian felöltöttük a legrondább karácsonyi témájú pulcsinkat, illetve- ennek hiányában egyéb vicces karácsonyi kiegészítőinket.


At the same time, our Secret Santa event was held. On that day in the morning, a lot of creative gifts were under the tree. In the end of the day, we all were looking for our own presents, and we could try the Beiglies (traditional Hungarian cake) and the traditional English Christmas cakes.

The Ugly Christmas Sweater Day, which is already a big tradition in the UK, was also held in this day. All of us were wearing the ugliest sweater we had or due to the lack of it some other funny accessories.

A karácsonyi készülődést és a 2016-os évet a hagyományos, közös karácsonyi vacsorával zártuk. Az étteremben gyönyörűen megterített asztalok, finomabbnál-finomabb ételek és italok vártak bennünket. A mulatság mellett röviden értékeltük a 2016-os évet és az elért eredményeket.


We closed the year 2016 with a traditional Christmas dinner together. Nicely laid tables and delicious dishes were waiting for us in the restaurant. Beside the fun, we have also reviewed the year 2016 and results we achieved.

Békés, boldog ünnepeket kívánunk! // We wish marry Christmas and Happy New Year!

A Catsurveys csapata // The Catsurveys Team

Featured Posts
Posts Are Coming Soon
Kövess minket!
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Logo full.JPG