top of page
Keresés
  • dcsikos

Légy jól! Bimfra

Napjainkban a vállalati kultúra és a munkahelyi környezet alakításának egyre fontosabb része a dolgozók jólétének előtérbe helyezése. A vállalati wellbeing nem csupán egy divatos kifejezés, hanem egy olyan befektetés, amely hosszú távon hozza a gyümölcsét. De mi is takarja pontosan a vállalati jólét fogalmát? Ez kiterjed az egészséges életmód támogatására, a stresszkezelési és mentális egészség programokra, a munka és magánélet egyensúlyának megteremtésére, valamint a szakmai fejlődést elősegítő kezdeményezésekre is.


Létrehoztuk a Légy jól! Bimfra wellbeing progamunkat, amelynek keretében minden hónapban egy hírlevelet készítünk, egy aktuális témakörben, amelynek célja, hogy valamilyen problémáról beszélgessünk, vagy találkozzunk, előadásokat hallgassunk meg különböző nem közvetlen a munkához kapcsolódó témákról, vagy akár közösen segítsünk rászorulókon. Így szeretnénk platformot biztosítani a munkatársaink számára, ahol beszélgethetnek, találkozhatnak, hogy kiszakadhassanak egy kicsit a hétköznapi problémákból.
Minden munkatársunkat ösztönözzük, hogy vegyenek részt a vállalati wellbeing programjainkban, hiszen a legfontosabb célunk, egy teljesebb és kiegyensúlyozottabb élet elérése mind munkahelyi, mind személyes szinten. Hiszünk abban, hogy a sikeres vállalat a boldog és egészséges dolgozókra épül.


További informáicók: https://www.bimfra.com/

Iratkozz fel Youtube csatornánkra: https://youtu.be/6udYtJGocF8

26 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page