top of page
Keresés
  • dcsikos

ISO 27001 akkreditáció

Frissítve: 2022. máj. 23.

Vállalatunk mindig is kiemelt figyelmet fordított az információbiztonságára, hiszen bizalmas adatokkal dolgozunk, ezek védelme a munkánk elengedhetetlen része. Az információbiztonság iránti elköteleződésünk jeleként nagy örömmel jelentjük be, hogy megkezdtük az ISO27001-es tanúsítási folyamatot.


A ISO 27001-es szabvány célja, az informatikai rendszerek és folyamatok hatékony menedzsmentje, az információbiztonsággal kapcsolatos kockázatok felderítése és mérséklése. A szabvány szerinti működés lehetővé teszi, hogy a kezelt és tárolt adatok elvesztésének és felfedésének kockázatait csökkentsük, így partnereink biztosak lehetnek abban, hogy adataik biztonságában vannak nálunk. Az összehangolt adatvédelmi folyamatok biztosítják az ügymenet folytonosságát informatikai vészhelyzet esetén is.


Az ISO/IEC 27001 az információ biztonság-irányítás egy nemzetközi szabványa, mely kereskedelmi, kormányzati és nonprofit szervezetekre vonatkozik és meghatározza az Információbiztonság Irányítási Rendszerek (IBIR) létrehozásának, megvalósításának, folyamatos ellenőrzésének és fejlesztésének követelményeit.


A tanúsítási folyamat első lépéseként megvizsgáltuk cégünk jelenlegi információbiztonsági irányítási rendszerének az állapotát.


Az ISO27001 akkreditáció megszerzése nem mindennapi feladat a kis vállaltok körében, éppen ezért nagy izgalommal állunk a kihívás elé.


Tudj meg többet rólunk: https://www.bimfra.com/aboutus


További tartalmakért iratkozz fel Youtube csatornánkra: https://www.youtube.com/channel/UCPRc-f7-V1ZBwqmuFBbROkA/about


Nézd meg LinkedIn profilunkat: https://www.linkedin.com/company/bimfra-kft./

25 megtekintés0 hozzászólás

Bình luận


bottom of page