Keresés
  • dcsikos

ISO 27001 akkreditáció

Vállalatunk mindig is kiemelt figyelmet fordított az információbiztonságára, hiszen bizalmas adatokkal dolgozunk, ezek védelme a munkánk elengedhetetlen része. Az információbiztonság iránti elköteleződésünk jeleként nagy örömmel jelentjük be, hogy megkezdtük az ISO27001-es tanúsítási folyamatot.


A ISO 27001-es szabvány célja, az informatikai rendszerek és folyamatok hatékony menedzsmentje, az információbiztonsággal kapcsolatos kockázatok felderítése és mérséklése. Mivel a legalapvetőbb üzleti folyamatok mind az adatokra és az információkra épülnek, így jelentős kockázatot jelent, ha nyilvánosságra kerül, megsérül, minőségével, pontosságával problémák lesznek. A szabvány szerinti működés lehetővé teszi, hogy a kezelt és tárolt adatok elvesztésének és felfedésének kockázatait csökkentsük, így partnereink biztosak lehetnek abban, hogy adataik biztonságában vannak nálunk, ez pedig bizalmat teremt az ügyfeleink részéről. Az összehangolt adatvédelmi folyamatok biztosítják az ügymenet folytonosságát informatikai vészhelyzet esetén is.


Az ISO/IEC 27001 az információ biztonság-irányítás nemzetközi szabványa. Kereskedelmi, kormányzati és non-profit szervezetekre vonatkozik és meghatározza az Információbiztonság Irányítási Rendszerek (IBIR) létrehozásának, megvalósításának, folyamatos ellenőrzésének és fejlesztésének követelményeit.


A tanúsítási folyamat első lépéseként megvizsgáltuk cégünk jelenlegi információbiztonsági irányítási rendszereinket.


Ritkán fordul elő, hogy egy méretünkhöz hasonló céget akkreditálnak az ISO 27001-es szabvány szerint, ezért nagyon izgatottan vállaljuk a kihívást.


Tudj meg többet rólunk: https://www.bimfra.com/aboutus


További tartalmakért iratkozz fel Youtube csatornánkra: https://www.youtube.com/channel/UCPRc-f7-V1ZBwqmuFBbROkA/about


Nézd meg LinkedIn profilunkat: https://www.linkedin.com/company/bimfra-kft./

1 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése