top of page
Keresés
  • dcsikos

Globális GPR kongresszus

Mi itt a Bimfra Kft-nél fontosnak tartjuk, hogy a kollégáink jól tájékozottak legyenek, hogy megismerhessék a szakma aktualitásait. Lehetőséget biztosítunk arra, hogy igény szerint a munkatársaink részt vehessenek különböző előadásokon, tréningeken.


A közelmúltban lehetőségünk nyílt részt venni a Globális GPR kongresszus elnevezésű online rendezvényen, amelynek célja az volt, hogy összekösse a tapasztalt és a kevésbé tapasztalt kollégákat egy nyílt beszélgetésen, ahol megoszthatják egymással tudásukat, tapasztalatukat ezáltal egymástól tanulva tudnak fejlődni.


"A GPR (Ground Penetrating Radar), magyarul talajradar elektromágneses hullámok visszaverődésének detektálásán alapuló, felszín alatti roncsolásmentes geofizikai képalkotó módszer. Előnye, hogy teljes 3D-s szelvényképet kapunk a felmért területről. Főként üregek, eltemetett objektumok felkutatására, közműfelmérésre, útburkolat állapotának megállapítására, rétegvizsgálatra használják."


Cégünket Papp Katalin GPR Specialista & Projektvezető képviselte. Kata elmondása szerint számos izgalmas és érdekes előadást hallott a házi készítésű berendezésektől az AI és a GPR kapcsolatáig. Számára a legérdekesebb és a legmegrázóbb előadás témája a holttestek felkutatása GPR műszerekkel egy leomlott épület romjai között volt. Meglehetősen szomorú téma , ugyanakkor ez is a módszer sokoldalúságát bizonyítja.

Stratégiai partnerünkkel, a Catsurveys LTD.-vel, a kezdetek óta a legfejlettebb technológiát alkalmazzuk, és a 3D radar (frekvenciaváltós - 200-3000 MHz) technológia segítségével a legmagasabb minőségű adatokat biztosítjuk minden mélységben.További tartalmakért:


Nézd meg LinkedIN profilunkat: https://www.linkedin.com/company/bimfra-kft./


Kövesd Facebook profilunkat: https://www.facebook.com/Bimfra-101258774676440


9 megtekintés0 hozzászólás

Hozzászólások


bottom of page