top of page
Keresés
  • dcsikos

Gáztároló Modell

Professzionális modellező csapatunk a gáztároló területén felmért pontfelhő adatokból BIM kompatibilis modellt hozott létre. A pontfelhő adatot a magyarországi stratégia partnerünk a Cenral Geo Kft. szolgáltatta.


A környezetünkben található létesítmények digitális megjelenítésére szolgál az épületmodellezés. Az épületmodell lehetővé teszi az építészek, mérnökök, ingatlanfejlesztők, vállalkozók, gyártók és más építési szakemberek számára az adott épületek megtervezését, megépítését. A modelleket a megrendelő igényeihez igazított grafikus kidolgozottsági szinttel készítjük, az egyszerű 3D-s modellezéstől egészen a BIM-kompatibilis szintig.

A felmért pontfelhőadatokból vagy kapott 2D-s építészeti rajzokból AutoCAD, Revit vagy Microstation szoftverek használatával 3D-s létesítmény-, illetve épületmodelleket hozunk létre.

Modellező csapatunk akár komplett 3D modelleket vagy fizikai objektumok virtuális másolatát készíti el ügyfeleinek, RVT, IFC, DGN formátumban.Nézd meg LinkedIN profilunkat: https://www.linkedin.com/company/bimfra-kft./Kövesd Facebook profilunkat: https://www.facebook.com/Bimfra-101258774676440

18 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Kommentare


bottom of page