top of page
Keresés

Előadás a BME-n az Infrastruktúra BIM témakörében: A jövő mérnökeinek felkészítése

Nagyon örömmel osztom meg veletek, hogy lehetőségünk volt ismételten előadást tartani a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen (BME) az Infrasturktúra BIM témakörében, ahol a BSC BIM specializációs és BIM szakmérnök hallgatók számára mutathattuk be a legfrissebb fejlesztéseket és trendeket ezen a területen.

Az előadás során arra összpontosítottunk, hogy hogyan lehet hatékonyan alkalmazni a Building Information Modeling (BIM) módszertant az infrastruktúra tervezésében és megvalósításában. Ezáltal nemcsak elméleti ismereteket, hanem gyakorlati tapasztalatokat is megoszthattunk a hallgatókkal, hogy minél jobban felkészüljenek a jövőbeli kihívásokra és lehetőségekre.

Az egyetemi előadások számunkra rendkívül fontosak, hiszen hiszünk abban, hogy a jövő generációjának oktatása és támogatása kulcsfontosságú a szakmai fejlődés és innováció szempontjából. Büszkék vagyunk arra, hogy hozzájárulhatunk a hallgatók tudásának bővítéséhez és a BIM szemléletmód elterjesztéséhez.

Köszönjük a BME-nek és minden résztvevőnek a lehetőséget és az érdeklődést! Várjuk továbbá az esetleges kérdéseket és visszajelzéseket, valamint bármilyen együttműködési lehetőséget az építőipar és az oktatás terén.További informáicók: https://www.bimfra.com/

Iratkozz fel Youtube csatornánkra: https://youtu.be/6udYtJGocF8 

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page