top of page
Keresés
  • dcsikos

Együtt segítünk!

Minden évben igyekszünk figyelmet fordítani a rászorulók támogatására, adománygyűjtéssel vagy más egyéb önkétes programmal.

Ehhez idén nagy segítségünkre volt a CoGoodwill, akikkel már második alkalommal volt szerencsénk együtt dolgozni.


A CoGoodwill egy nonprofit társadalmi vállalkozás, amelynek célja, hogy összekösse a cégeket, akik segíteni akarnak; a segítő szervezetekkel, rászorulókkal, akik nem tudják hallatni a hangjukat. "Jótékonysági célunk a rászorulók segítése túl fiatalkor, életkor, rossz egészségi állapot, fogyatékosság, pénzügyi nehézségek vagy egyéb hátrányok miatt. Ehhez partnerségeket építünk szervezetekkel világszerte, szponzorációt kapunk, adománygyűjtő eseményeket szervezünk, ösztönözzük az önkéntes munkát, valamint mérjük és nyomon követjük a társadalmi hatásokat."


A CoGoodwill a Meleg Szív Egyesülettel kötött össze minket. A Meleg Szív Egyesület tagjai és önkéntesei közül többen a 2015 októberében alakult Tápióbicskei Roma Nemzetiségi Önkormányzat (TNRŐ) tagjai és segítői voltak. Az Egyesület tevékenysége kezdettől fogva a hátrányos helyzetű gyerekek iskolai felzárkóztatásának segítésére és az adományok gyűjtésére és a településen élő szegény családok részére történő szétosztására fókuszálódott, emelett felzárkóztató foglalkozásokat szerveznek a Tápióbicske közepén található „Foglalkoztató Házban”.


Örülünk, hogy idén is segíthettünk!


Nézd meg LinkedIN profilunkat: https://www.linkedin.com/company/bimfra-kft./

Kövesd Facebook profilunkat: https://www.facebook.com/Bimfra-101258774676440

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comentarios


bottom of page