top of page
Keresés
  • dcsikos

10 éves a Bimfra

Idén cégünk fennállásának 10. évfordulóját ünnepli. Tíz éve indultunk el egy álommal, egy küldetéssel. Most pedig büszkén tekintünk vissza azokra a kivételes pillanatokra, melyek meghatározták a Bimfra Kft. elmúlt évtizedét.


A kezdeti időkben a Bimfra Kft. egy álom volt, mely egy csapat elkötelezett szakembert hozott össze. Az elindulás nehéz volt, de a kitartás és az elszántság mindig vezérelt minket. Az első projektek és ügyfelek megszerzése, a kihívások leküzdése - mindez a sikerünk alapjait rakta le.


Az elmúlt tíz év tele volt kihívásokkal, de ugyanakkor kivételes sikerekkel is. Azok a mérföldkövek, melyeket elértünk, nem csak számok és statisztikák, hanem az elkötelezettség és a kemény munka gyümölcsei. Legyen szó nagy üzleti partnerségekről, innovatív projektekről vagy nemzetközi elismerésekről, mindezek közös erőfeszítéseink eredményei.


Egy vállalat csak olyan jó, mint a benne dolgozó emberek. A Bimfra Kft. mindig is hangsúlyt fektetett a csapatmunkára és az egyéni elkötelezettségre. Minden egyes tagunk hozzájárult a sikerhez, és ezúton szeretnénk köszönetet mondani minden kollégánknak az áldozatos munkájukért.


Az évfordulónk alkalmából rendezett ünnepi esemény emlékezetes pillanatokat hozott. Az öröm, a nevetés és a büszkeség átitatta a levegőt, miközben együtt ünnepeltük az elmúlt tíz évet. Ha lemaradtál volna róla, ne aggódj! Készítettünk egy különleges videót, hogy te is átélhesd az ünnep hangulatát.


Ambiciózus terveink vannak az elkövetkező évtizedre, izgatottan nézünk a jövőbe.
További informáicók: https://www.bimfra.com/

Iratkozz fel Youtube csatornánkra: https://youtu.be/6udYtJGocF8

48 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page