top of page
Keresés
  • dcsikos

Önkéntesség- K&H gyógyvarázs

Frissítve: 2022. jún. 1.

A társadalmi felelősségvállalás, az önkéntesség mindig kiemelt szerepet kapott cégünk életében. Igyekszünk különféle területeken segíteni a rászorulókat, hiszen jót tenni jó érzés.


Mesedoktorok


2018-ban csatlakoztunk a K&H gyógyvarázs programjához, amelynek célja, hogy hozzájáruljon a beteg gyerekek lelki gyógyulásához is. Videókat készítettünk az irodában, amelyeken a kollégáink meséket olvastak fel, ezek felkerültek a K&H gyógyvarázs Youtube csatornájára. A felvételeket a kis betegek meg tudják nézni a kórházakban, hogy ezzel is eltereljék a figyelmüket a gondokról.A program folytatásaként a kollégáink ellátogattak a kórházakba, hogy ott mesével és játékkal szórakoztassák a kicsiket.


Néhány részlet a résztvevő kollégák élménybeszámolójából:

„Nagyon jól éreztük magunkat, a gyerekek fogékonyak voltak a játékra velünk. Játszottunk puzzle-val, kártyajátékokkal, és mindegyik játék nagyon tetszett nekik. Jó érzéssel töltött el minket, hogy segíthettünk a felépülésükben az együtt töltött boldog órákkal.”

SOTE I.számú Gyermekklinkika


„Beteg gyermekeket látni soha nem egyszerű, féltem attól, hogy tudom majd ezt kezelni. Amikor beléptem a kórterembe, és megláttam a kis betegeket, összeszorult a gyomrom. Aztán elkezdtünk beszélgetni, játszani, és láttam rajtuk, hogy mekkora öröm ez számukra. Nekem pedig óriási feltöltődést jelentett, és nagyon jól esett, hogy picit talán hozzájárulhattam a gyógyulásukhoz. Bármikor elmegyek szívesen újra.”

SOTE I.számú Gyermekklinkika

24 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page