MINŐSÉGPOLITIKÁNK

A Bimfra Kft. tulajdonosa, vezetői és minden alkalmazottja elkötelezettek a Minőségirányítási Rendszer létrehozása, működtetése és eredményességének folyamatos fejlesztése iránt. Célunk, hogy termékeink egyenletesen, a lehető legjobb minőségben készüljenek, és ezzel megfeleljünk a vevőink, érdekelt feleink elvárt igényeinek.

Tevékenységünk középpontjában a vevő áll. Törekszünk arra, hogy megrendelőink – akár egyedi - igényeinek maradéktalanul megfeleljünk. Ennek érdekében folyamatosan fejlesztjük és nyomon követjük munkafolyamatainkat, a használt technológiákat, működési rendszerünket és ellenőrzési módszereinket.

Termékeinket a megrendelői elvárások, az érvényben lévő szabályozások, a műszaki célszerűség és a megbízható, felhasználóbarát használatra való alkalmasság jegyében készítjük el.

Fontosnak tartjuk a beszállítóinkkal kialakított jó kapcsolatot. Saját minőségirányítási elveinket és szabályainkat megismertetjük és betartatjuk velük. Elvárjuk tőlük a saját minőségirányítási rendszerük folyamatos fejlesztését.

Kiemelt célunk, hogy termékeinkkel, szolgáltatásainkkal jó hírnevet és megbecsülést szerezzünk, ami által a már meglévő vevőinken kívül új megrendelőket is bevonzunk. Ezáltal növeljük a cég piaci stabilitását.

 

Ernecová Andrea Ügyvezető

Budapest, 2019.07.03

JÖVŐKÉPÜNK

mission23.jpg

Erős, önálló vállalattá válni, aki a kliensek széles körének nyújt kiváló minőségű, professzionális szolgáltatásokat kölcsönös előnyökön alapuló partnerkapcsolatok kialakításával a közműtervezés, a hálózat és infrastrutkúra fejlesztés, illetve a BIM területén.

 

 

KÜLDETÉSÜNK

Mérnökeink magas szintű szaktudását a legmodernebb eszközök és szoftverek felhasználásával ötvözve professzionális, minőségi szolgáltatásokat nyújtani a közműtervezés, hálózat – és infrastruktúratervezés valamint a BIM területén. Hiszünk a megrendelővel kialakított jó kapcsolatban, mely alappillére annak, hogy megtaláljuk az aktuális projekteknek megfelelő, legjobb ár – érték arányú megoldásokat.

Logo full.JPG