ÉPÜLETINFORMÁCIÓS MODELL KÉSZÍTÉSE

A BIM olyan háromdimenziós épületinformációs modell, amely elemeinek mennyiségei, tulajdonságai kinyerhetőek és ezekhez különböző információk rendelhetők.

 

A RENDSZER ELŐNYEI:

• Hatékony, professzionális tervezés
• Nagyobb előretervezhetőség
• Hatékony marketingtevékenység
• Csökkenő kockázati tényezők
• Csökkenő veszteségek

A különböző szakági tervek (építészeti, szerkezeti, gépészeti) egy 3D modellben való létrehozása, fizikai és funkcionális leképezése. Az így elkészült modell az épülettel kapcsolatosan gyűjtött vagy készített információt tartalmaz. Ez a formátum az épület teljes élettartalma alatt használható, mivel leköveti a létesítmény életútját a koncepciótól a bontásig. A BIM egy olyan információforrás, amely elősegíti a felelős döntéshozást, és az elkészült épületinformációs modell lehetőséget ad a különböző szakágak közötti kommunikációra. A BIM intelligens és modellalapú folyamata segítséget nyújt az építőipar és infrastruktúra-projektek hatékonyabb, gazdaságosabb és környezettudatosabb kivitelezéséhez és fenntartásához.

Cégünk készített már modelleket többek között a legnagyobb angliai villamosenergia-szolgáltatónak a Scottish & Southern Energy-nek (SSE), a London-Heathrow-i repülőtérnek valamint az angliai Southend-on-Sea megyének. Ezek mellett számos szolgáltatónak készítettünk és készítünk közműmodelleket.

Heathrow Kilo Surveys Project
Heathrow Kilo Surveys Project

Haller Street Bp.
Haller Street Bp.

03
03

Heathrow Kilo Surveys Project
Heathrow Kilo Surveys Project

1/5

3D MODELL KÉSZÍTÉSE

PONTFELHŐBŐL

BIM SZOLGÁLTATÁS

REFERENCIÁK

Logo full.JPG